Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Pt. siguranta prietenului Dvs.

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Transport animale de companie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
• "Infinite Marketing Group ne-a dat dovada de fiecare data de inalt profesionalism si promptitudine. Nu ne-au dezamagit niciodata. Intrebarile noastre si-au gasit intotdeauna raspuns, am trimis catei in intreaga lume cu ajutorul lor. Acestia au ajuns la destinatie cu bine de fiecare data.
Am apelat intotdeauna la Infinite Marketing Group si o vom face cu siguranta in continuare.

Le multumim pentru ajutorul acordat de fiecare data."
                                      Olivia si Cosmin Buzatu - Timisoara, Romania
www.zamolxis-kennel.com

• "Clide a ajuns in Seattle mai devreme si arata bine. L-am luat in primire la citeva minute dupa ce a sosit. Acum e fericit ca, in sfarsit, a ajuns acasa. Multumesc mult pentru tot intregului colectiv"

Jenelia Radacina - Seattle, SUA

• "Datorita succesului international de care s-au bucurat cateii nostri la toate marile competitii din Europa, am fost solicitati in permanenta sa expediem pui de mare calitate si valoare in multe tari din lume. Pentru noi, pretul unui ciine este inestimabil, de aceea este important ca fiecare puiut trimis de noi sa zboare confortabil, in siguranta, sa fie bine ingrijit pe tot parcursul calatoriei, astfel incit, la destinatie sa se poata acomoda fara probleme in sanul noii familii. De-a lungul timpului, am colaborat cu mai multe agentii de cargo, atat romanesti cat si straine. Intilnirea cu Anelise Bortas si Infinite Marketing Group a fost un moment extrem de placut.

Apreciez caldura, afectiunea si grija pe care o are Anelise la expedierea fiecarui catel. Nu odata, cind decolarea avea loc la ore nepotrivite din noapte, Anelise a gazduit cateii in locuri special amenjate, pentru a se asigura ca nu sta speriat in vreun depozit rece si neprimitor.

Crescatorii responsabili, cei care-si iubesc cu adevarat cateii, sint mult mai linistiti cind stiu ca Anelise se ocupa de tot.

Multumim intregii echipe Infinite Marketing Group."

Lavinia Steer - Targu Mures, Romania
si terrierii HappyTails

www.happytails.ro

• "Je suis tres contente d'avoir travaille avec l'equipe de Anelise Bortas pour le voyage de mes chiens vers la France. A chaque fois tout c'est tres bien deroule et je referais appel a ses services sans aucun probleme."      

Stephanie Despres - France
Trimite mesaj
Din Gura in Gura